Att skapa är att leva.

För mig är det mycket viktigt att få utlopp för kreativa idéer och är en viktig del för mitt välmående. Man måste inte visa upp för andra eller ens spara men bara det att försvinna in i skapandet är en behaglig känsla.

Vissa saker blir dock bra och de visar jag gärna upp. Andra saker mindre bra men kanske lärde jag mig något värdefullt som kan vara bra tips.

Det finns kanske inget jag är jätteduktig på men det finns mycket jag kan lite grann om i alla fall :). Därför kan det skilja sig från gång till gång vad som knåpas på. Silversmide, foto, måla, brodera, sy, baka, pyssla..

Jag säger själv att jag pysslar för det tycker jag låter mindre kravfyllt. Maken rättar mig och säger skapar. Vilket man än använder så är det viktigt just det glädjefyllda och kravlösa, tycker jag. Jag har varit perfektionist och har haft höga krav på mig själv med sjukdom som följd. Numera lär jag mig varje dag att ta det lugnare och göra saker för glädjes skull.

Jag tycker också om att kolla runt på andras sidor och hitta bra tips. Det kommer därför finnas länk till sådana sidor också.

Alla bilder med loggan emjidesign.se är mina egna och vill du använda dem så uppge gärna min sida. Om jag visar andras bilder uppger jag källan och om det mot förmodan skulle vara fel så rätta mig gärna! Rätt person ska ha uppskattningen!

Jag hoppas du kan bli inspirerad, få tips eller bara ha en rolig stund!

Crea Diem / Skapa dagen och Njut!